Soldattorpet har ett stort fullutrustat kök med allt vad en fest kräver och stora gemensamma utrymmen. Sittplatser finns för ett 50-tal personer och för övernattning finns en bäddsoffa och luftmadrasser (4 stora) med tillhörande täcken och kuddar.

Ta gärna en titt i köket på de inramade fotografierna av bygdens gårdar och hus. Vi som bor i Kinnared vill att du ömt vårdar vårt torp!   Soldattorpet kan bokas för egna aktiviteter, dock inte för kommersiella arrangemang. Den som inte är Kinnaredsbo får boka i mån av plats. Gemensamma arrangemang för byns invånare har alltid förtur. Dagen efter sådant arrangemang kan torpet endast bokas om vederbörande påtar sig att genomföra städningen efter byarrangemanget.  

Observera att avsikten med torpet inte är att fungera som vandrarhem! Övernattningar erbjuds endast i undantagsfall och enbart om det inte inkräktar på några andra aktiviteter. Torpet kan heller inte bokas längre än ett dygn.

För att du skall få hyra måste du vara myndig.Att hyra torpet kostar 500 kronor per dygn (kl 12.00 dag 1 - 12.00 dag 2). Vid övernattning tillkommer 100 kronor per person och natt. För Kinnaredsborna är det gratis att använda stugan ett dygn under förutsättning att det är en egen aktivitet där man deltar aktivt som arrangör/värd och tar fullt ansvar för arrangemanget.  Kinnaredsbor kan boka stugan två dygn i sträck. Andra dygnet kostar 500 kr och för övernattning tillkommer 100 kronor per person och natt från och med första dygnet.

Det ovanstående gäller under förutsättning att städning genomförs på ett godtagbart sätt. Utförs inte städningen i enlighet med de instruktioner som finns faktureras tillkommande städning med 500 kronor per timme.Den som är ansvarig för bokningarna gör alltid en egen bedömning och har fullt mandat att avvisa bokning.